Advisory

Als vastgoedbelegger weet u hoe belangrijk het is om weloverwogen en goed geïnformeerd beslissingen te nemen. Justinrealestate denkt graag strategisch met u mee over het beheer en de optimalisatie van uw vastgoedportefeuille en adviseert ook over eventuele nieuwe investeringen of desinvesteringen. Daarnaast zijn we actief op het gebied van bedrijfshuisvesting, waarbij we u adviseren bij aan- en verkoop van het juiste vastgoed. Kortom, full service real estate advisory voor zowel eigenaren als gebruikers van vastgoed!

Strategisch vastgoedadvies

Uw vastgoedportefeuille is constant in beweging. Dat kan zijn door nieuwe investeringen of juist desinvesteringen of de wijze waarop u gefinancierd bent. Het kan ook betekenen dat het risicoprofiel van uw portefeuille toe is aan verandering. Justinrealestate heeft de expertise en ervaring om uw vastgoedportefeuille te optimaliseren door u te adviseren over:

 • structurering en financiering van uw portefeuille met behulp van buy-hold-sell en scenario analyses;
 • rendementsberekeningen;
 • uitbreidings- of verkoopmogelijkheden van uw portfolio;
 • heronderhandeling van bestaande huurcontracten;
 • adviseurskeuze voor professionele juridische, fiscale, technische en financiële ondersteuning;
 • bedrijfshuisvesting

Advies bij bedrijfshuisvesting

Naast strategisch portefeuilleadvies kunt u uiteraard ook gebruik maken van onze expertise bij het begeleiden van aan- en verkoop of aan- en verhuur voor bedrijfshuisvesting. We richten ons met name op:

 • marktonderzoek naar en selectie van geschikt vastgoed.
 • verkoopadvisering bij sale and lease back constructies (verkoop van uw vastgoed aan een belegger en terughuur door uw onderneming.
 • advisering bij contractonderhandelingen.
 • begeleiding bij het verkrijgen van het juiste advies op juridisch, fiscaal en technisch vlak (adviseurskeuze).
 • begeleiding bij het verkrijgen van advies met betrekking tot de financiering van uw vastgoedobjecten (keuze financieringsexpert).

Justinrealestate heeft een groot en waardevol netwerk in de vastgoedmarkt. Wij beschikken over korte lijnen met beleggers, ontwikkelaars en vastgoedfinanciers. Zo brengen wij de juiste partijen bij elkaar om een koop- of huurtraject (zowel aan- als verhuur en aan- als verkoop) snel en soepel te kunnen uitvoeren.

Justinrealestate, advisory op het gebied van vastgoed

Justinrealestate adviseert vastgoedinvesteerders, -beleggers en -gebruikers over de vele mogelijkheden in de vastgoedmarkt. Onze ervaring leert dat ons strategisch advies in combinatie met hands-on executie leidt tot tastbare resultaten voor uw vastgoedpositie. We nodigen u dan ook van harte uit om contact met ons op te nemen voor een oriënterend gesprek. U zult merken dat er vele mogelijkheden zijn voor verbetering van uw vastgoedportefeuille waar u tot op heden wellicht nog niet aan dacht of misschien niet precies weet hoe aan te pakken.

Een afspraak maken met ons? Neem contact op via 06-50513555 en info@justinrealestate.nl, we maken graag kennis met u.