Asset Management

Door op het juiste moment en onder de juiste voorwaarden vastgoed aan te kopen en ook weer te verkopen kunt u een goed rendement op uw belegging realiseren.

Gedegen, effectief en strategisch management van uw vastgoed kan dit rendement verder optimaliseren. Justinrealestate is hierin gespecialiseerd.

Strategisch en Commercieel Asset Management

Asset management op strategisch niveau houdt in dat we de samenstelling van uw objecten individueel en op portefeuilleniveau analyseren en daarbij in kaart brengen hoe we uw portefeuille verder kunnen optimaliseren. Daarbij komen onder andere de volgende elementen aan bod:

  • Resultatenanalyse van specifieke beleggingsobjecten versus portefeuille resultaten;
  • Mogelijkheden om uw vastgoedportefeuille verder te optimaliseren: desinvesteringen; renovatie, aan-, ver of ombouw; transformatie; herontwikkeling; etc.
  • Nieuwe investeringsmogelijkheden analyseren;
  • Buy-hold-sell analyses op portefeuille- en objectniveau;
  • Begeleiding en advisering door de juiste professionele partijen op juridisch, fiscaal en technisch gebied.

Justinrealestate kan u op alle aspecten van commercieel asset management ondersteunen en ontzorgen. Of het nu gaat om de communicatie met uw huurder(s), het realiseren van (ver-)bouwplannen, de keuze voor een architect, aannemer of kostenbewaking, wij helpen u uw vastgoedportefeuille te optimaliseren.

Operationeel Asset Management

Ook bij operationeel asset management kan Justinrealestate u van dienst zijn. Wij ondersteunen ook op het vlak van technisch en financieel asset management. Denk daarbij aan zaken als -onder meer- huurfacturatie, debiteurenbeheer, het opstellen van financiële rapportages en aansturen van technisch/bouwkundige bedrijven. Justinrealestate verzorgt deze onderdelen van asset management niet zelf, maar beschikt over een groot netwerk van professionele en gerenommeerde partijen die u daarin goed kunnen ondersteunen.

Bent u benieuwd welke asset management mogelijkheden Justinrealestate biedt? Neem contact met ons op via 06-50513555 of info@justinrealestate.nl, wij maken graag een afspraak met u om kennis te maken.