Investments

De economie trekt aan, de rente is laag, de vraag naar goed renderende investeringen neemt toe. Vastgoed biedt zeer interessante mogelijkheden om uw vermogen over een langere periode goed renderend te beleggen. Justinrealestate begeleidt u bij het gehele proces van aan- en/of verkooptransactie(s), om daarmee uw vastgoedportefeuille verder te optimaliseren.

Koop van vastgoed als belegging

Of u nu investeert in vastgoed voor derden of voor uzelf als private belegger, het behalen van een goed en stabiel rendement passend bij het juiste risico staat voorop. Het kopen van beleggings onroerend goed op het juiste moment tegen de juiste voorwaarden is dan cruciaal. Justinrealestate begeleidt u bij het acquireren van vastgoed voor uw portefeuille door achtereenvolgens:

  • een grondige analyse van uw huidige vastgoedportfolio te maken;
  • objecten te selecteren die het best bij uw rendements- en risicoprofiel passen;
  • het begeleiden tijdens het volledige aankoopproces, onder meer door het aanleveren, analyseren en verwerken van marktinformatie, rendementsberekeningen, (prijs-)onderhandelingen en transactievoorwaarden, due diligence en het afsluiten van de koopovereenkomst.

Vanwege onze uitstekende contacten met zowel institutionele als private beleggers, vastgoedfondsen, ontwikkelaars, banken en andere marktpartijen zijn wij in staat om interessante investeringsobjecten in onze verkoopportfolio op te nemen. Ook begeleiden wij u bij verwerving van objecten die nog niet op de markt zijn.

Verkoop van uw vastgoedbelegging

Een goede verkoop van uw beleggingsobject(en) draagt in belangrijke mate bij aan het realiseren van uw totale (directe en indirecte) rendement op uw investering. Timing en voorwaarden van een eventuele verkoop zijn dan uiteraard van groot belang. Daarvoor is een groot netwerk van potentiële kopers onontbeerlijk. Justinrealestate beschikt over een uitgebreid netwerk van zowel (inter-)nationale, als lokale investeerders. Wij houden ons netwerk continu geüpdatet. Zo zijn wij in staat om snel tot een goede selectie van potentiële kopers te komen om zo een maximale verkoopopbrengst tegen een zo laag mogelijk executierisico te kunnen realiseren. Kortom, wij zijn uw ideale partner om uw beleggings onroerend goed aan de juiste partijen te verkopen.

Financiering van uw vastgoedbelegging

Een goede vastgoedbelegging vraagt om een passende en gestructureerde financiering. De (nu historisch lage) rente in combinatie met de mate van leverage (loan to value) is van grote invloed op het te realiseren rendement van uw vastgoedportefeuille. De financiering van uw beleggingsvastgoed kent vele verschillende aspecten en mogelijkheden. Deskundig advies over de aanwending van eigen vermogen vs. vreemd vermogen in de financiering van uw vastgoed helpt daarmee om het rendement op uw belegging te optimaliseren.

Wij kunnen u in contact brengen met de juiste partijen die de financiering van uw vastgoedbelegging kunnen verzorgen. Justinrealestate onderhoudt goede en rechtstreekse contacten met een veelheid aan vastgoedfinanciers, waaronder zowel Nederlandse als buitenlandse banken, pensioenfondsen en private equity. Daarnaast hebben wij een groot aantal financieringsspecialisten in ons netwerk dat u verder van dienst kan zijn bij de uiteindelijke structurering van uw financiering.

Bent u benieuwd hoe we u kunnen begeleiden bij aan- en verkoop wanneer u uw vastgoedportefeuille verder wilt optimaliseren? Neem contact op via 06-050513555 of info@justinrealestate.nl, we maken graag kennis met u voor een oriënterend gesprek.