Over Justinrealestate

Justinrealestate adviseert en bemiddelt namens beleggers en investeerders bij transacties in commercieel onroerend goed.

Cliënten

Onze cliënten zijn zowel nationale als internationale beleggers. De typen vastgoed waarop wij onze dienstverlening richten, zijn vrijwel zonder uitzondering in Nederland gelegen. U kunt bij ons terecht voor Advisory, Investments en Asset Management voor uw huidige vastgoedportfolio of wanneer u van plan bent in nieuwe vastgoedobjecten te gaan investeren of juist te desinvesteren.

Ervaring en kennis van vastgoed

Justinrealestate bestaat sinds 2015 en is opgericht door Justin de Gier. Daarvoor is Justin ruim 11 jaar werkzaam geweest bij Cushman & Wakefield, waarvan de laatste 5 jaar als partner. Hij maakte bij Cushman & Wakefield deel uit van de Dutch Board. Voorafgaand aan zijn partnership, gaf Justin binnen C&W leiding aan de afdeling Valuation & Advisory. Onder zijn leiding groeide de afdeling van 12 naar 25 adviseurs. Daarna adviseerde Justin bij de afdeling Capital Markets cliënten bij omvangrijke en complexe vastgoed beleggingstransacties op het gebied van kantoren, winkels, bedrijfsruimten en woningen. Voorafgaand aan zijn periode bij Cushman & Wakefield is hij ruim 7 jaar werkzaam geweest bij een middelgrote, landelijk opererende beleggingsmakelaar.

Justin heeft zo ruim 20 jaar nationale én internationale ervaring opgedaan in het begeleiden en adviseren van institutionele beleggers, vastgoedfondsen en private beleggers bij vastgoedtransacties, in vrijwel alle vastgoedsectoren.

Justin heeft de HBO opleiding Vastgoed & Makelaardij aan de Hanzehogeschool in Groningen met succes afgerond, aangevuld met diverse vastgoed gerelateerde opleidingen. Justin is in 2000 voor de Arrondissementsrechtbank beëdigd als makelaar-taxateur, geregistreerd bij Vastgoedcert als Register makelaar-taxateur (RMT) en Register Makelaar (RM). Verder is Justin ook lid van de Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS).